Onze collectie bestaat uit:

 Deskundig advies

Een fiets kan voor diverse doelen gebruikt worden, door jong en oud, groot en klein. Er zijn daarom veel verschillende fietsen te koop. Voor ieder persoon is weer een ander type geschikt. Indien u op een niet-passende fiets rijdt, kunt u last krijgen van schouders, polsen, rug, nek en knieën. Een fiets moet dus goed passen en elk lichaam is uniek.

Wij adviseren u graag over welke model en welke framehoogte voor u het beste is. Bovendien kunnen wij in de winkel het zadel, het stuur en de handvatten voor u afstellen zodat u in een zo prettig mogelijke houding zit. Bovendien krijgt u bij aankoop van een fiets heldere uitleg over onderwerpen als garantie, verzekering en diverse betalingsmogelijkheden. Aarzel niet om ons om informatie of om hulp te vragen, we staan voor u klaar.

Fietsmeetsystemen

Het juiste frame Een fiets moet u goed passen. Dat zit onder andere in de juiste framemaat. Deze zullen wij samen met u bepalen wanneer u bezig bent met de aanschaf van een nieuwe fiets. Hier hebben wij de kennis en een speciaal meetsysteem voor. De kosten voor het opmeten zijn €35.- per persoon en bij aanschaf van een fiets geheel gratis! Mocht u een fiets hebben die niet naar wens zit, dan kunnen we voor u opmeten wat voor u de juiste houding en hoogte van zadel en stuur afstand voor u is. Verschillende maten Damesfietsen zijn veelal verkrijgbaar vanaf een framehoogte van 46cm oplopend tot een framehoogte van 61cm.

Herenmodellen kunnen standaard variëren van framehoogte 50cm tot een hoogte van 75cm. Deze lengtes staan voor de lengte van de zitbuis van uw fiets. Sommige moderne sportfietsen werken echter met maten als s, m, l, xl, xxl.

Het belangrijkste is echter dat uw fiets u goed past. Maak juist daarom gebruik van de moderne techniek en laat u de juiste maat aanmeten bij Fiets Service Finke.

Vraag indien nodig altijd advies!

Fietsverzekeringen

Wij bieden ook fietsverzekeringen aan van de ANWB. Vraag in de winkel naar onze verschillende pakketten.